Vi søger en studentermedhjælp til fundraising og opbygning af database

Landsorganisation af Kvindekrisecentre søger en selvstændig og initiativrig studentermedhjælper til at søge fondsmidler og etablere en database

LOKK søger en meget struktureret og omhyggelig studentermedhjælp, der bl.a. har lyst til at hjælpe os med at søge fondsmidler. Du har også kendskab til hvordan man bygger et databasesystem i PODIO eller lignende, og det bliver dit ansvar, at få etableret dette for LOKK. Udover at bygge selve basen skal du også kunne vedligeholde den og være vores ’superbruger’.

Samtidig med at du udvikler vores database (CRM-platform), er det din fornemmeste opgave at identificere alle relevante fonde i Grant Compass Fondsdatabase og med at søge disse efter et system, som du vil være med til at udvikle i samarbejde med direktøren.

Dine opgaver
• Udvikling af CRM-platform
• Kortlægning og søgning af relevante fonde i Grant Compass Fondsdatabase

Dine kompetencer
• Arbejder struktureret og selvstændigt

Du har styr på planlægning og prioritering, sætter en ære i at overholde deadlines, og så er du helt sikkert også fuld af gode idéer, et stort personligt drive og er forhåbentlig udstyret med et godt humør. Den ideelle medarbejder er netop startet på sin kandidat og har 10-15 timer til rådighed om ugen. Om du læser jura, økonomi, sociologi, it eller noget helt femte er ikke så afgørende. Vigtigst er det, at du har erfaring med at bygge PODIO op fra bunden og at du er meget vedholdende og grundig med fondsansøgningsprocessen.

Praktisk

Stillingen er på 10-15 timer om ugen med studentermedhjælpertakst.
Du bliver en del af LOKKs sekretariat, der ligger i Nyropsgade 22, 1602 København V.
Du refererer til LOKKs direktør, Kamilla Bjørn Drøidal.

Ansøgning

Ansættelse hurtigst muligt.
Lyder det interessant for dig, så upload en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV HER senest den 22. oktober 2020 (OBS: fristen er forlænget fra d. 16. oktober).
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos direktør, Kamilla Bjørn Drøidal, på telefon 51398249 eller på mail: kbd@lokk.dk

Om LOKK

Landsorganisation af Kvindekrisecentre repræsenterer 52 kvindekrisecentre, deres 500 ansatte og mere end 1500 frivillige. 24-7-365 - inden for 50 kilometers afstand. Hver dag, hele døgnet, året rundt i hele Danmark hjælper krisecentrene voldsudsatte kvinder og deres børn videre til en fremtid uden vold.

Krisecentrene tilbyder et trygt sted med sikkerhed og professionel rådgivning i øjenhøjde. På krisecentrene bliver kvinder og børn mødt med empatisk omsorg, viden om vold samt konkrete redskaber til at komme ud af voldelige relationer i livet og i hjemmet.

Landsorganisation af Kvindekrisecentre er sat i verden for at forene, støtte og forstærke den livsvigtige, nære og lokale indsats på de 52 krisecentre. Vi støtter med faglig viden om vold og forebyggelse. Vi arbejder også for bedre politiske rammer, så krisecentrene får de bedste forudsætninger for at hjælpe voldsudsatte kvinder og deres børn videre til en tryg og sikker fremtid.

Andre nyheder