Vi søger en studentermedhjælper til kommunikation med fokus på SoMe

LOKK – Landsorganisation af Kvindekrisecentre søger en kreativ og initiativrig studentermedhjælper til kommunikation med fokus på at løfte vores kommunikationsindsats på sociale medier

Har du lyst til et studiejob med mening, hvor du kan være med til at præge og løfte debatten om vold mod kvinder? Er du fuld af gode ideer til, hvordan vi kan brænde igennem digitalt? Har du lyst til et studejob med stor selvstændighed og mulighed for indflydelse? Og kan du arbejde struktureret og tage initiativ?  Så er det måske dig, vi søger som vores nye student til kommunikation.

I LOKK har vi store ambitioner om at løfte vores tilstedeværelse og synlighed især på sociale medier. Derfor søger vi en initiativrig og kreativ studentermedarbejder med flair og interesse for digitale medier. Men der vil også være mange andre kommunikationsopgaver, som du sammen med LOKKs kommunikations- og pressechef skal være med til at løfte.

Vi vil gerne have din hjælp til at:

  • Løfte vores SoMe-indsats til det næste niveau, p.t. er vi på Facebook, men det er selvfølgelig ikke nok for hverken os eller dig
  • Udvikle indhold til sociale medier, hjemmeside og intranet
  • Udvikle kampagner målrettet fx donorer og nye støttemedlemmer
  • Skrive og producere nyhedsbreve, herunder video til vores forskellige platforme og medlemmer
  • Lave og føre kommunikationsplaner ud i livet
  • Dele LOKKs viden om vold og voldens konsekvenser på relevante platforme og kanaler

Det er en fordel, men ikke en forudsætning for at søge, hvis du har nedenstående kompetencer:

  • Praktisk erfaring med CMS-systemer (gerne Umbraco)
  • Erfaring med at producere indhold til web og SoMe
  • Erfaring med at udvikle visuelle elementer til web og SoMe (gerne erfaring med Photoshop, InDesign og/eller Canva)
  • Erfaring med at producere video er en fordel (gerne i Premiere Pro, iMovie eller LumaFusion)
  • Du har ny viden om og interesse for online tilstedeværelse og gerne erfaring med kampagner og produktion af indhold målrettet specifikke målgrupper og kanaler
  • Du er god til at skrive og formulere dig. Du er flydende på dansk og kan begå dig på engelsk

Vi forestiller os, at du læser på en relevant uddannelse inden for kommunikation, sociale medier eller markedsføring, men vi er åbne overfor alle profiler, så længe du kan se dig selv løfte opgaven.

Praktisk

Stillingen er på 10 -15 timer om ugen til studentermedhjælpertakst

Du bliver en del af LOKKs sekretariat, der lige nu ligger i Nyropsgade 22, 1602 København V. 1. februar flytter vi til Njalsgade 21, 2300 København S.

Du refererer til LOKKs kommunikations- og pressechef, Pernille Hebsgaard Rohdemeier.

Ansøgning

Ansættelse hurtigst muligt, vi holder samtaler løbende.

Send cv og ansøgning og gerne eksempler på produkter, du har været med til at lave, til kommunikations- og pressechef Pernille Hebsgaard Rohdemeier, phr@lokk.dk. For mere information ring på tlf. 21355145.

Om LOKK

LOKK i front – videre til en tryg fremtid for kvinder og børn

LOKK – Landsorganisationen af kvindekrisecentre LOKK er landsorganisation for mere end 50 kvindekrisecentre i hele Danmark. Vi har indgående viden om voldens dynamik og konsekvenser, og vi støtter med faglig viden om vold og forebyggelse, så krisecentrene får de bedste politiske rammer og forudsætninger for at hjælpe voldsudsatte kvinder og børn videre til en tryg fremtid uden vold.

I LOKK er vi uformelle, men formelle, når det gælder. Vi praktiserer frihed under ansvar og har en høj faglighed og professionalisme. Vi har respekt for den enkelte og vægter fællesskabet højt. Vi har omsorg for hinanden og husker at have det sjovt. Vi giver plads til faglige og frie drøftelser, og så husker vi hinanden på også at have et liv ved siden af arbejdet.

Andre nyheder