Nyheder

Nyheder

img
22-09-2022

Er du voldsfaglig rådgiver med projektledererfaring?

Vil du være med til at sikre, at endnu flere voldsudsatte kvinder får den rette hjælp? Vi leder efter en dygtig kollega til en nyoprettet stilling som voldsfaglig rådgiver i et nyt spændende projekt

img
13-09-2022

Hvad kan man gøre lokalt for at hjælpe kvinder, som er udsat for fysisk og psykisk vold?

LOKKs leder af analyse og udvikling, Eva Bertelsen deltog på folkemødet i Vig. Her holdt hun et oplæg om konsekvenserne af vold samt hvordan systemet møder kvinderne.

img
17-08-2022

LOKK søger administrativ studentermedhjælper

LOKK søger en dygtig administrativ studentermedhjælper. Vi tilbyder et spændende job i et lille og dynamisk sekretariat med faglighed og trivsel i fokus.

img
03-08-2022

Ny chef for kommunikation og politik i LOKK

Landsorganisation af Kvindekrisecentre ansætter Flemming Schultz som chef for kommunikation og politik.

img
04-07-2022

LOKK holder sommerferie

Sommeren er over os og sekretariatet holder sommerlukket fra mandag den 4. juli og er tilbage mandag den 25. juli. Du kan altid ringe til Lev Uden Volds hotline døgnet rundt på 1888.

img
23-06-2022

Ny handlingsplan mod partnervold og partnerdrab

Ligestillingsminister Trine Bramsens nye udspil til handlingsplanen mod partnervold og partnerdrab sætter fokus på tidlig opsporing, tidlig indsats allerede i graviditeten og børnenes rettigheder.

img
23-06-2022

Juni nyhedsbrev fra Landsorganisation af Kvindekrisecentre

Så kom det! Juni måned har netop budt på regeringens udspil til en handlingsplan mod partnervold og partnerdrab. Det hilser vi velkomment i Landsorganisation af Kvindekrisecentre.

img
13-06-2022

Alis Fædreland

LOKKs formand Karin Gaardsted taler sammen med Ali Aminali om den kommende handlingsplan mod partnerdrab, og om behovet for at ændre den generelle samtale om vold i nære relationer og kvindedrab.

img
07-06-2022

Debat: Lovgivningen spænder ben for voldsudsatte børns mulighed for at få hjælp

Hvis vi vil forebygge vold, skal der fokus på de voldsudsatte børn. Lovgivningen spænder lige nu ben for børns mulighed for at søge hjælp. Det skal den nye politiske handlingsplan mod vold rette op på