Nyheder

Nyheder

img
15-07-2024

Ildsjæle hjælper unge kvinder videre til et liv uden vold

LOKK har mange forskellige typer af medlemmer. Fælles for dem er, at de er drevet af ildsjæle, der hver dag hjælper voldsudsatte til at bryde fri af volden. Det er også tilfældet hos UNG krisecenter.

img
01-07-2024

Et stigende antal børn kommer på krisecenter med deres mor

Nye tal fra Danmarks Statistik viser en stigning i antallet af børn, der kommer på krisecenter med deres mor. Der er brug for flere rettigheder til børn, der kommer på krisecenter, pointerer LOKK.

img
28-06-2024

Ny formand i LOKK: Ingen fortjener at leve et liv med vold

Med et brændende engagement for at skabe trygge og sikre rammer for voldsudsatte kvinder og børn i Danmark, er Henriette Kinnunen blevet valgt som ny formand for LOKK.

img
12-06-2024

LOKK er stærkt repræsenteret på Folkemødet i år

Folkemødet er en unik platform, hvor civilsamfundet, politikere, meningsdannere og journalister mødes for at drøfte samfundets store spørgsmål – og i år er LOKK godt repræsenteret på Folkemødet.

img
27-05-2024

Nyvalgt formand og bestyrelse har store ambitioner for LOKK

Henriette Kinnunnen er netop blevet valgt som ny formand for LOKK. Hun vil sammen med en ny sammensat bestyrelse arbejde for at styrke LOKKs position som fælles talerør for landets krisecentre.

img
16-05-2024

Hvem skal holde øje med kvaliteten på landets krisecentre?

KL og regeringen lægger i en ny delaftale op til at Socialtilsynets rolle skal begrænses. Men hvordan sikrer vi at alle voldsudsatte personer får tilbudt en voldsfaglig indsats på landets krisecentre?

img
16-05-2024

Podcast: Pludselig var hovedpinen væk

Lyt til det andet afsnit af LOKKs podcastserie - Ung på Krisecenter. Titlen på dette afsnit har vi kaldt: ' Pludselig var hovedpinen væk'. Lyt med og hør Emmas og Karls vigtige historie.

img
26-04-2024

Årsberetning 2023

LOKKs årsberetning 2023 er et tilbageblik på året, der gik i LOKK.

img
18-04-2024

LOKKs anbefalinger til at skabe en faglig og økonomisk bæredygtig krisecentersektor

Ekspertudvalget på socialområdet kom med anbefalinger til hvordan man får styr på de stigende udgifter på socialområdet. Læs LOKKs bud til at skabe en faglig og økonomisk bæredygtig krisecentersektor.