LOKK søger administrativ studentermedhjælper

LOKK – Landsorganisation af Kvindekrisecentre søger en administrativ studentermedhjælper, der kan hjælpe os med de mange opgaver, vi har i sekretariatet, især i forhold til vores medlemmer. Du får bl.a. ansvar for kontingenter, Feriefonds-midler, fakturering og praktisk planlægning af seminarer, konferencer og vores årlige generalforsamling.  

Du får et spændende og fleksibelt studiejob i LOKKs sekretariat, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, trivsel og samarbejde.  

Som administrativ studentermedhjælper er det vigtigt, at du har gode skriftlige evner, kan arbejde struktureret og selvstændigt og bidrager til det gode samarbejde og humør i dagligdagen.  

Du bliver en del af det administrative team med reference til direktøren med en ugentlig arbejdstid på 15-20 timer på sekretariatet i Lundtoftegade. Da der er tale om et barselsvikariat er stillingen tidsbegrænset til 30. juni 2023. 

LOKK er en landsdækkende medlemsorganisation for kvindekrisecentre. Vi har til opgave at udvikle kvalitet, viden og faglighed i arbejdet med voldsudsatte kvinder og børn. Læs mere om LOKK: www.lokk.dk.

Dine opgaver: 

  • Beregning af medlemskontingenter og fakturering i samarbejde med bogholder 
  • Administration og behandling af ansøgninger til Feriefondsmidler 
  • Planlægning og fakturering i forbindelse med seminarer og netværksmøder 
  • Praktiske og administrative opgaver i forbindelse med afholdelse af landsmøde og generalforsamling 
  • Forefaldende administrative opgaver i sekretariatet 

 

 

Din profil: 

  • Du er studerende på HA almen, EUD, administrationsbachelor eller lignende
  • Du er selvstændig, detaljeorienteret og systematisk
  • Du sætter en ære i god kommunikation og betjening af medlemmer og du følger opgaver til dørs
  • Du har et solidt kendskab til og erfaring med at bruge Excel og resten af Microsoft Office-pakken - og gerne også CMS. Kendskab til Conference Manager eller lignende er et plus. 
  • Erfaring fra lignende jobs er et plus, men ikke en forudsætning 

 

 

Ansøgning: 

Send din ansøgning til slc@lokk.dk senest den 11. september. Vi afholder samtaler den 14. september med henblik på start hurtigst muligt derefter.  

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. 

 

Om LOKK – Landsorganisation af Kvindekrisecentre 
LOKK arbejder for at forhindre vold mod kvinder og børn og har siden 1987 været samlende aktør og talerør for kvindekrisecentrene LOKK repræsenterer flere end 50 kvindekrisecentre, deres 500 ansatte og 1.500 frivillige på tværs af hele Danmark. LOKK er bindeled mellem det politiske system og kvindekrisecentrene og fungerer som et vigtigt videnscenter og som sparringspartner for politikere, myndigheder og andre aktører. LOKKs sekretariat består – ud over direktøren – af seks fastansatte og en række studentermedhjælpere og praktikanter.  

Andre nyheder