Ny sekretariatschef for Landsorganisation af Kvindekrisecentre

Fra den 17. august bliver Kamilla Bjørn Drøidal ny sekretariatschef i LOKK – Landsorganisation af Kvindekrisecentre. Kamilla Bjørn Drøidal har flere års ledelseserfaring, senest som Director of Communication and Fundraising i DIGNITY.

Sammen med LOKKs nyvalgte professionelle bestyrelse skal den nye sekretariatschef lægge den fremtidige linje for organisationen.

”Jeg vil med udgangspunkt i det, jeg er bedst til, være med til at styrke LOKK som organisation. Jeg vil fokusere på at etablere solide partnerskaber, skabe langt større synlighed og komme i endnu tættere dialog med vores medlemmer og bestemt også med beslutningstagere, betalere, meningsdannere og med borgerne i Danmark”, siger Kamilla Bjørn Drøidal.

Kamilla kender til arbejdet med sårbare og udsatte fra blandt andet sin seneste stilling:

”I mit arbejde for DIGNITY har jeg hver dag arbejdet for en verden fri for tortur og vold. Vold kan aldrig accepteres, og kønsbaseret vold er et strukturelt samfundsproblem, der skal tackles på flere fronter og med mange forskellige aktører. Både med konkrete initiativer til gavn for det enkelte menneske og bestemt også i et bredere perspektiv med fokus på de basale menneskerettigheder. Det kræver en solid og koordineret indsats, som jeg gerne vil være med til at løse”, fortæller hun.

LOKKs formand Karin Gaardsted glæder sig til samarbejdet med den nye sekretariatschef og ser Kamilla Bjørn Drøidal som den helt rette profil til stillingen:

"Det er en stor glæde, at LOKK nu kan ansætte en ny sekretariatschef. Med de kvalifikationer og den erhvervserfaring Kamilla Bjørn Drøidal har med sig, er jeg sikker på, at vi har fået den helt rigtige person til chefstillingen. LOKK ser ind i en travl arbejdsperiode, og derfor er det vigtigt med en dygtig og energisk leder. Vi glæder os meget til samarbejdet med Kamilla."

Andre nyheder