Bliv frivillig på et krisecenter

Bliv frivillig på et krisecenter

 

Giv noget af dit overskud videre

Vil du hjælpe de kvinder og børn, der har behov for at opholde sig på et krisecenter? Så bliv frivillig på et af landets kvindekrisecentre. Dit bidrag gør en forskel.

De fleste kvindekrisecentre i Danmark benytter sig af frivillige, der kan hjælpe til med at skabe ekstra overskud i hverdagen for den voldsudsatte kvinde og for de børn, der opholder sig på krisecenteret.

Hvad laver en frivillig?

Det varierer fra krisecenter til krisecenter, hvilke opgaver de frivillige varetager, men på alle krisecentre betyder flere frivillige hænder, at der kan løses flere opgaver, fx aktiviteter med kvinder og børn.

Som frivillig vil du stifte bekendtskab med kvindekrisecentrets rutiner og arbejdsgange, og du vil blive bekendt med de problematikker, den voldsudsatte lever med. Har du interesse, vil du også kunne erhverve dig viden om det socialfaglige område.

Hvordan bliver jeg frivillig? 

oversigten over kvindekrisecentre kan du finde kontaktoplysninger på et center nær dig. Kontakt krisecenteret, der kunne være interessant for dig at arbejde på, og hør nærmere om mulighederne for at være frivillig hos dem.