Podcast og indslag

Podcast og indslag

På denne side samler vi løbende forslag til podcast og indslag, som handler om vold i nære relationer.

 

Podcasts om vold i nære relationer

Podcast “Cilles sidste dag” ⁠

For 15 år siden blev Cecilie dræbt af sin ekskæreste som i deres forhold havde udsat hende for psykisk vold. 12 kvinder dræbes årligt af deres nuværende eller tidligere partner og vi ved at risikoen for at blive dræbt stiger når kvinden forsøger at bryde ud af forholdet. Podcasten fra Aalborg stift er en mors fortælling om den knusende sorg over at miste sin datter. Podcasten i seks dele kan høres her.

Podcast-serie om voldtægt og voldtægtsforsøg.

Spodcast sætter i 13 podcast fokus på kvinder, der har været udsat for voldtægt og andre seksuelle overgreb. I podcastserien kan du høre kvinderne fortælle om, hvordan de har fået hjælp og er kommet videre. Der er også gode råd fra bl.a. en psykolog, sygeplejerske, socialrådgiver, politi og pårørende. ⁠Podcast-serien kan høres her.

Podcast-serien "Ofrene" af Sandie Westh

I podcast-serien 'Ofrene' giver Sandie Westh ordet til de pårørende, der står tilbage når nogen bliver slået ihjel. Podcast-serien kan høres hos Radio Loud her.

Indslag om vold i nære relationer

TV2 'Fanget i et farligt forhold'

Dokumentar-serien 'Fanget i et farligt forhold' handler om de mange danske kvinder, der har været eller er i et voldeligt forhold. Dokumentaren tager fat i spørgsmål som: Hvordan påvirker volden kvinderne? Hvorfor slår mændene? Og hvorfor forlader kvinderne ikke deres mænd? Dokumentar-serien kan ses hos TV2 her.

Hjælp voldsudsatte kvinder og børn

Støt vores arbejde